5 نکته برای عکاسی صنعتی حرفه ای

عکاسی صنعتی حرفه ای
عکاسی صنعتی

عکاسی صنعتی حرفه ای شامل گزینه های بسیار زیادی است. برای اینکه تبدیل به یک عکاس صنعتی حرفه ای بشوید باید نکته های زیادی را رعایت کنید، در این مقاله نکته هایی ذکر خواهد شد که می توانید با رعایت این نکته ها تبدیل به یک عکاس صنعتی خوب بشوید.

اما فراموش نکنید که برای تبدیل شدن به یک عکاس حرفه ای باید خودتان دست به کار شوید.

یک دوربین نسبتا خوب تهیه کنید و سوژه های صنعتی را در شات های عکاسی به ثبت برسانید.

نود و نه درصد از مهارت عکاسی صنعتی حرفه ای شما وابسته به در محیط قرار گرفتن است، بهترین عکاس های دنیا بعد از ثبت صد ها عکس تازه می توانند ادعای این را داشته باشند که یک عکاس حرفه ای هستند.

بدون داشتن علوم عکاسی مفیدی که در تجربه های شخصی عکسبرداری خودتان به دست می آورید، هیچ چیز دیگری نمی تواند از شما یک عکاس خبره بسازد، اگر می خواهید در عکاسی صنعتی حرفه ای تبدیل به یک برند بشوید باید همیشه دوربین عکاسی خودتان را به همراه داشته باشید، اگر نمی توانید یک دوربین عکاسی خوب تهیه کنید، شروع به عکس برداری با موبایل کنید.

نحوه ی کار کردن با برنامه های ادیت عکس را یاد بگیرید و بعد از خبره شدن در ثبت تصاویر با دوربین موبایل خود به سراغ عکسبرداری با دوربین های حرفه ای بروید.

 

مدل‌های عکاسی صنعتی تخصصی

عکاسی صنعتی حرفه ای شامل تصاویری است که در تبلیغات، وب سایت ها و حتی عکس های موجود برای محصولات می بینید. درک ماهیت اصلی عکاسی صنعتی برای ایجاد تصاویر قدرتمند و ماندگار ضروری است. عکس‌ ها ابزار بازاریابی قدرتمندی هستند، اما باید کیفیت بالایی داشته باشند.این مقاله قرار است نکات عکاسی صنعتی را ارائه دهد که عکاسان حرفه ای می توانند از آنها برای بهبود کیفیت عکس های خود استفاده کنند.

با عکاسی صنعتی می توانید محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش برسانید. هر چقدر عکاسی که انجام می دهید، با کیفیت باشد، مشتری بیشتر تمایل به خرید از شما را دارد. برای این که بدانید باید چه نکاتی را برای عکاسی صنعتی حرفه ای انجام دهید، با این مقاله همراه باشید.

بسته به نوع عکاسی که در نظر دارید، نیازها کمی متفاوت خواهد بود. نور، تجهیزات، سوژه، محیط و حتی طرز فکر شما باید با نوع عکاسی که در نظر دارید هماهنگ باشد تا به نتایج مورد نظر برسید. در ادامه 5 نوع از عکاسی صنعتی حرفه ای را شرح کرده ایم که شامل:

  • عکاسی صنعتی حرفه ای از املاک و مستغلات: این به طور ایده آل برای پوشش املاک، مناظر، و تصاویر داخلی است.
  • عکاسی مد: این حوزه گسترده دیگری مانند عکاسی املاک و مستغلات است که برندهای لباس، مدل ها و نمایشگرها را پوشش می دهد.
  • عکاسی محصول: تصاویر وب سایت، نام تجاری و نمایش محصولات در این حوزه به نمایش در می آید.
  • عکاسی پرتره: عکس های صورت، عکس های گروهی و عکس های عروسی شامل عکاسی صنعتی حرفه ای می باشد.
  • عکاسی منظره: این یکی دیگر از حوزه های وسیع است که خلاقیت زیادی در آن دخیل است. عکاسی منظره می تواند شامل عکاسی از طبیعت، عکاسی حیات وحش و حتی عکاسی میکروسکوپی باشد.
برای دریافت مشاوره رایگان و دریافت خدمات عکاسی صنعتی با ما تماس بگیرید👇

 

عکاسی صنعتی حرفه ای

 5 نکته تخصصی عکاسی صنعتی حرفه ای

1. از خلاقیت خود استفاده کنید.

عکاسی صنعتی چالش های منحصر به فردی دارد. در حالی که در عکاسی پرتره، منظره یا یک نمایشگاه با افراد مختلف کار می کنید می توانید به راحتی کمی احساسات را در عکاسی خود به وجود بیاورید. اما این قضیه همیشه با عکاسی صنعتی امکان پذیر نیست. وقتی بخواهید از اشیای بی جان عکاسی کنید، چگونه می توانید از یک جسم ساده، داستانی خلق می کنید؟ اگر اشیای شما فقط ماشین ها باشند، چگونه می توانید آن را طوری نشان دهید که بتواند تمامی ویژگی خود را نشان دهد؟

به عنوان یک عکاس صنعتی، وظیفه شما نشان دادن تجربه و گفتن داستان به مخاطبی است که احتمالاً اگر واقعاً آنجا بودند، همان احساسات را تجربه می کردند. افرادی که به این عکس ها نگاه می کنند سرمایه گذاران و مدیرانی هستند که به دنبال سرمایه گذاری در چنین پروژه هایی هستند. عکاسی شما باید اهمیت محصول و حتی خدمات را به تصویر بکشد.

2. در عکاسی صنعتی سعی کنید همیشه از لوگوی شرکت استفاده کنید.

در حین عکس گرفتن از فضا، سعی کنید لوگوی شرکت به نمایش در آورید. این باعث می شود که همه افرادی که به تصاویر نگاه می کنند به لوگو بیشتر توجه کنند. لوگو باعث می شود که افراد بیشتر به شما اعتماد کنند. همچنین زمانی که از محصولات عکاسی صنعتی حرفه ای انجام می دهید، از تمامی زوایا محصول را نشان دهید. بیشتر به این فکر کنید که می خواهید از این لوگو یا برند چه چیزهایی بفهمید. در نتیجه خودتان را جای مخاطبینتان بگذارید.

3. در حین عکاسی صنعتی حرفه ای ممکن است کثیف شوید.

از آنجایی که شما در این صنعت از عکاسی هستید، این احتمال وجود دارد که لباس های خود را کثیف یا خیس کنید. از این  موضوع نترسید، زیرا این امری طبیعی است و نباید در محیط های کاری صنعتی لباس های زیبای خود را بپوشید. این مکان‌ها ممکن است کثیف باشند و برای اینکه عکس‌های خوبی داشته باشید، باید خمیده شوید یا حتی روی زمین دراز بکشید. در نتیجه این واقعیت را بدانید و لباس های ساده تر خود را بپوشید که در طول عکاسی صنعتی خود دچار مشکل نشوید

4. طبیعی عکاسی کنید

تمام تلاش خود را کنید تا محصول یا خدمات را همان طور که هست، انجام دهید. سعی نکنید ایده هایی را اجرا کنید که تا به حال هیچ کس آن را انجام نداده است. مثلاً فرض کنید که می خواهید یک شرکت ساختمان سازی را به نمایش در آورید.  کارگران یک ساختمان را می توانید با همان لباس کاری که دارند یا ابزاری که به دست گرفتند را، به نمایش بگذارید.

البته به فردی که کت و شلوار به تن دارد هرگز چکش ندهید. عکس شما را بسیار غیر طبیعی کرده و از داستان کلی که قرار است با عکس تعریق کنید، کاسته می شود.

عکاسی صنعتی حرفه ای

5. برای عکاسی صنعتی حرفه ای خود وقت بگذارید.

از قبل به منطقه که می خواهید از آن عکاسی کنید، یا می خواهید محصولی را تبلیغ کنید، بروید و حتی دوربین خود را نبرید. چون اگر دوربین ببرید، ممکن است که وسوسه شوید تا چندتا عکس بگیرید. شما باید تمرکز خود را بر این بگذارید که به تمام قسمت ها و مناطق کارخانه یا حتی تمامی قسمت های یک محصول را نگاه کنید.

در این رابطه بخوانید: عوامل تاثیر گذار بر قیمت عکاسی صنعتی در ایران

سپس برنامه ریزی کنید که از کجا می خواهید عکس بگیرید و کدام مناطق را می خواهید نشان دهید؟ باید به خوبی مطمئن شوید که چقدر فضای کافی برای کار لازم دارید و تصمیم بگیرید که به کدام تجهیزات نیاز دارید.

از آنجایی که می خواهید تمام کارهایی که صنعت مورد نظر شما انجام می دهد را به تصویر بکشید، فردی را استخدام کنید که بتواند قدم به قدم این موضوع را برای شما توضیح دهد. این به شما این امکان را می دهد که از قبل برنامه ریزی کنید که در هر مرحله چه چیزی و کجا را عکس بگیرید. سعی کنید تمامی خواسته های مشتری برای پروژه را دریابید و این که دقیقاً می خواهند چه پیامی را به مخاطب برسانند. سپس شما می توانید بر اساس آن اهداف و داستانی که در سر دارید را نشان دهید.

کلام آخر

کلام آخر این مقاله پیام بسیار مهمی است که آن را در یک جمله ی چند کلمه ای خلاصه کرده و می نویسم:

از شکست خوردن در هیچ هنری نترسید، نه هنر عکسبرداری و نه هیچ هنر دیگری که به آن شوق و اشتیاق دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *