عکاسی مینی مالیستی چیست؟

عکاسی مینی مالیستی

عکاسی مینی مالیستی در دیدگاه بسیاری از افراد به خصوص افراد مدرن، روشی برای نمایش زیبایی و جذابیت در سادگی است. در واقع این سبک عکاسی، سبک مدرنی از عکاسی می‌باشد که با فضایی خلوت و کمترین ابزار، جذابیت خارق‌العاده ای از سادگی را به تصویر می‌کشد. این سبک از عکاسی با فراهم نمودن محیطی خلوت، تمرکز و توجه بیننده را تماماً به سوی مخاطب و هدف مورد نظر سوق می‌دهد. به همین خاطر است که امروزه اکثر عکاسان انتخاب این سبک از عکاسی را به متقاضیان خود توصیه می‌نمایند. تصاویر بی نظیری که در فضای گسترده مجازی، شما را مجذوب خود می‌کنند عموماً از سبک مینی مالیستی بهره گرفته‌اند. اگر شما هم علاقه‌مند به این شیوه از عکاسی هستید، در ادامه همراه ما باشید تا کاملاً با ویژگی‌های آن آشنا گردیم. همین روش عکاسی مینی مالیستی در زمینه عکاسی صنعتی نیز بسیار موثر است و خروجی عکس های صنعتی با این تکنیک در بیشتر مواقع جزء جذاب ترین عکس ها به حساب می آید.

مینیمال

همه چیز دربارهٔ عکاسی مینی مالیستی

اگر از کاربران پروپاقرص فضای مجازی به خصوص اینستاگرام باشید، غیرممکن است که تا به حال با هشتگ مینی مالیست و نظیر آن مواجه نشده باشید. فراگیری عکاسی مینی مالیستی در دنیای شبکه‌های مجازی، باعث شد که تصمیم بگیریم محتوای مقاله امروز را تماماً به بررسی این موضوع اختصاص دهیم. در واقع برای تجربه ای از مفهوم دنیای هنر، واژه مینی مالیست به کار برده می‌شود. از دیدگاه ترجمه لغت نامه‌های موجود، به استایل یا تکنیکی مینی مالیست گفته می‌شود که استقلال و سادگی را به نمایش بگذارد.

چرا عکاسی مینی مالیست؟

همان‌طور که از قبل اشاره شد، عکاس مینی مالیستی تلاش می‌کند تا به جای استفاده از جزئیات، الگو و رنگ‌های گوناگون، با حداکثر سادگی فکر و ذکر بیننده را روی موضوع اصلی متمرکز نماید. به جمله مقابل توجه کنید: در این شیوه از عکاسی، کم مفهوم زیاد به خود می‌گیرد. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، انتخاب یک سوژه منفرد به همراه طرح رنگ مناسب در دل پس زمینه ای خالی، قدرت و جایگاه بهتری به موضوع می‌بخشد.

فراگیری سبک مینیمالیست در عکاسی

به‌طور قاطع می‌توانم بگویم که هر یک از شما تا همین لحظه که در کنار ما هستید، بارها از سبک مینی مالیست بهره برده‌اید. به عنوان مثال وقتی وارد فروشگاه بزرگی از لباس‌های پر زرق و برق می‌شوید، به‌طور ناخودآگاه لباسی را انتخاب می‌کنید که با تمام سادگی اش، از زیبایی منحصر به فردی برخوردار می‌باشد. عکاسی مینی مالیستی دقیقاً همین گونه است. اگر همین حالا وارد صفحات متعددی از ژست‌های عکاسی و افراد مشهور شوید، بدون شک با چندین نمونه از عکاسی مینی مالیستی آن‌ها مواجه خواهید شد.
در حقیقت هدف اصلی عکاسی مینی مالیستی، بهره‌گیری از حداقل عناصر برای بیان یک داستان و نمایش بی نظیری از سادگی ترکیب بندی است. چنین پس زمینه ای این فرصت را برای ما فراهم می‌کند تا هم عکس زیبایی خلق کنیم و هم در عین حال تنها آنچه را که مهم است در معرض دید مخاطب قرار دهیم.

تاریخچه عکاسی مینی مالیستی

دقیقاً زمانی که مردم و بسیاری از هنرمندان از سبک‌های کسل کننده، شلوغ و قدیمی دل‌زده شده بودند، عکاسی مینی مالیستی به عنوان یک جنبش هنری در اواخر دهه ۱۹۵۰ میلادی وارد دنیای عکاسی شد. هنری که امروز با اسامی مختلفی همچون هنر اشیا، ساختار اولیه و هنر خنک نیز در دنیا شناخته می‌شود. با شکوفایی این هنر، عکاسی از نمایش‌های معمولی بصری دور شد و جای آن با ترفندهای ساده‌سازی و انتزاع هندسی پر شد. سبک مینی مالیست نه تنها بر عکاسی، بلکه بر اشکال دیگری از هنرهای بصری همچون سینما و مجسمه‌سازی تأثیرات قابل توجهی گذاشت. افزون بر این، نویسندگانی نامدار نظیر ساموئل بکت و شاعران ارزشمندی به نام استیو رایش و فیلیپ گلس با بهره‌گیری از سبک مینی مالیست، جلوه تازه ای به دنیای موسیقی و ادبیات دادند.

 

تکنیک‌های عکاسی مینی مالیستی

حالا که با معنی، ویژگی و عملکرد دقیق عکاسی مینی مالیستی آشنا شدید؛ به سراغ بررسی تکنیک‌های ضروری برای خلق یک آثار خارق‌العاده به سبک مینی مالیستی می‌رویم.

ترکیب بندی مناسب

مهم‌ترین تکنیکی که به عنوان عکاس مینی مالیستی باید به خاطر داشته باشید، بهره‌گیری از رنگ و خطوط برای بهبود و تغییر هر چه بهتر ترکیب بندی عکس است. در این راستا فضا را با ابزار و عناصر کمتری پر کنید تا در کنار کادربندی و پس زمینه ساده، چشم بیننده را به سوژه سوق دهید. در این راستا، با بهره‌گیری از کمترین رنگ و ابزار و بازی با ترکیب‌ها، چند داستان را بیان کنید.

بهره‌گیری از رنگ‌ها

عکاس مینی مالیستی به منظور جبران نمودن کمبود ابزار و سوژه، با استفاده از رنگ‌های مناسب و متنوع، کنتراست‌های قوی ایجاد می‌نماید. واحدهای رنگی عموماً رنگ‌های خنثی و پاستلی، به خوبی می‌توانند تصویر حاصل را کنتراست و تکمیل کنند. برای مثال می‌توان با ایجاد سایه‌های ظریفی برای اشیا، جلوه خاصی به آن‌ها بخشید. اگر انتظار عکسی دلنواز از عکاس مینیمالیست دارید، رنگ‌های مکمل در این سبک کاملاً مناسب شما هستند. در کل اگر بتوان ترکیب رنگی ایده‌آل و تکنیکی در تصاویر ایجاد کرد، نتیجه بیش از آنچه که حتی تصورش را کنید، شما را شیفته خود خواهد نمود.

استفاده از خطوط قوی

معمولاً برای هدایت و ترسیم سوژه به سمت نگاه بیننده، از اشکال و خطوط استفاده می‌شود. این تکنیک از سبک مینیمالیست در عکاسی، عناصر تصویر را به هم اتصال می‌دهد یا هر یک را از دیگری مجزا می‌کند. خط‌های افقی و عمودی با سازمان دهی اجزا، توجه بیننده را به آنجایی که باید، سوق می‌دهد.

نمایش بافت‌ها

بافت اشیا و سطوح گوناگون به خوبی می‌تواند جان و عمق بسیاری به ترکیب بندی مورد نظر ببخشد. سایه‌های ایجاد شده از نورهای زیاد همچون خورشید، گزینه مناسبی برای به نمایش گذاشتن بافت و جزئیات آن می‌باشد.

عکاسی مینی مالیستی

 

 

مطالب مرتبط: تکنیک های کاربردی عکاسی

به ما امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 3 =