میزان اهمیت سئو داخلی

سئو داخلی

میزان اهمیت سئو داخلی

سئو داخلی چه اهمیتی برای گوگل دارد؟

با گسترش فعالیت های اینترنتی و ورود کسب و کارها به این حوزه، سایت ها و وبلاگ هایی که برای جذب مخاطب به تولید محتوا می پرداختند افزایش یافتند. این افزایش سایت ها، رقابت میان آن ها را برای دیده شدن بیشتر کرد. اینجا بود که بحث سئو داخلی و خارجی و اینکه سئو داخلی چیست؟ به وجود آمد.

منظور از سئو چیست؟

سئو یا SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization است. منظور  از این عبارت «بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو» است. سئو یا بهینه سازی سایت به مفهوم پیاده سازی برخی اصول در سایت است که باعث می شود برای موتورهای جستجو مثل گوگل مطلوب باشند و جزء گزینه های اول به مخاطب نشان داده شوند. سئو به دو صورت انجام می شود.

  • سئو داخلی یا on-page SEO
  • سئو خارجی یا off-site SEO

 

{loadmoduleid 198}

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی همان بهینه سازی درون صفحه ای است. در واقع در سئو داخلی، یک صفحه از سایت را با توجه به اصولی که برای سئو داخلی لازم است، بهینه سازی می کنیم. تمام فعالیت هایی که از تولید محتوا شروع می شود تا استفاده از تگ ها و آپلود در سایت و غیره سئو داخلی محسوب می شود.

دلایل اهمیت سئو داخلی

برای درک اینکه اهمیت سئو داخلی چیست؟ باید با نوع کار گوگل آشنا شویم. زمانی که یک کاربر یک کلمه یا عبارت را در گوگل جستجو می کند، گوگل باید نتایجی را به وی نشان دهد که با چیزی که کاربر جستجو کرده است، مرتبط باشد. به همین دلیل، موتورهای جستجو برای پیدا کردن صفحات مرتبط، قوانین و مقرراتی دارند که بر اساس آن ها به جستجو در بین بیشمار صفحات اینترنتی می پردازند و صفحاتی را که بیشترین ارتباط را با قوانین مورد نظر داشته باشند به کاربر نشان می دهد. سئو منطبق کردن صفحات یک سایت با همین قوانین است. اگر شما بهترین و کامل ترین محتوا را بدون در نظر گرفتن اینکه سئو داخلی چیست؟، در سایت آپلود کنید، در صفحات نتیجه نشان داده نمی شود چراکه محتوای شما منطبق با قوانین موتورهای جستجو نیست. به همین دلیل سئو داخلی اهمیت دارد و بدون آن بهترین محتوا هم باعث جذب مخاطب نمی شود.

هدف از بکارگیری سئو داخلی

 

 سئو داخلی

 

 

 

سئو کردن یک صفحه کار ساده ای نیست. نیاز به زمان و تخصص دارد. به همین دلیل توسط افرادی که در این کار تخصص دارند، انجام می شود و این به این معنا است که شما باید برای این کار هزینه کنید. با سئو کردن شما می خواهید به این اهداف برسید:

  • تطبیق صفحه با قوانین گوگل
  • شناخت صفحه موردنظ به عنوان یک محتوای با کیفیت
  • مرتبط کردن صفحه شما با عناوینی که در گوگل جستجو می شوند
  • جذب کاربران
  • بالا بردن ترافیک سایت
  • ایجاد فرصت برای تبدیل کاربران به مشتریان سایت

 

 مقاله مرتبط:

سئو چیست؟

تکنیک های مورد استفاده در سئو داخلی

در ابتدا تصور بر این بود با تکرار زیاد کلمه کلیدی، سئو انجام شده است. ولی سئو داخلی فراتر از تکرار کلمه کلیدی می باشد. تکنیک های زیادی برای اجرای سئو داخلی وجود دارد که به هر کدام مختصر اشاره می کنیم.

کلمه کلیدی

کلمه کلیدی به عنوان مهمترین بخش سئو داخلی چیست؟، شناخته می شود. قبل از تهیه محتوا کلمه کلیدی را مشخص کنید. از کلمه کلیدی در عنوان محتوا و پاراگراف اول استفاده کنید. بهتر است در 100 یا 150 کلمه اول متن از کلمه کلیدی استفاده کنید و هر چقدر کلمه کلیدی به ابتدای متن نزدیک تر باشد بهتر است. چگالی کلمه کلیدی را رعایت کنید. علاوه بر کلمه کلیدی، یک یا دو مورد از کلمات مترادف با آن را هم در متن استفاده کنید. این کلمات که به LSI معروف هستند، برای سئو بسیار مهم هستند.

 

URL

برای گوگل آدرس اینترنتی مهم است. هر چقدر آدرس اینترنتی شما بیشتر به خواسته های گوگل نزدیک باشد، امکان دیده شدن سایت شما در صفحه اول و گزینه های اول بیشتر می شود. به همین دلیل نکات زیر را در نوشتن URL رعایت کنید.

  • آدرس اینترنتی کوتاه باشد. از نوشتن آدرس های طولانی پرهیز کنید.
  • نشانی اینترنتی را جذاب کنید. سعی کنید به جای استفاده از کلمات بی معنی و اعداد طولانی از عبارت های مفهوم و مرتبط استفاده کنید.
  • کلمه کلیدی را در آدرس و قسمت titleبگنجانید. هر چقدر کلمه کلیدی به ابتدای این توضیحات نزدیک تر باشد، از نظر گوگل بهتر است.
  • تگ عنوان را نادیده نگرید. کلمه کلیدی و کلمات مترادف که در رقابت با آن هستند را در عنوان ذکر کنید. هر چقدر این کلمات به ابتدای عبارت تگ عنوان نزدیک تر باشد، برای موتورهای جستجو باارزش تر است.

استفاده از تگ های بدنه

 

 

 سئو داخلی

 

استفاده از تگ های بدنه در محتوا مهم است. در تگ H1 از عنوان پست و کلمه کلیدی استفاده کنید.

از آنجایی که تیترهای داخلی می توانند تاییدکننده استفاده از کلمه کلیدی در محتوا باشند، گوگل برای بررسی ارتباط صفحه اینترنتی با موضوع مورد نظر، آن ها را نیز در نظر می گیرد. به همین دلیل استفاده از تگ H2 برای تیترهای داخلی ضروری است. حتما کلمه کلیدی را در تگ H2 استفاده کنید تا برای موتورهای جستجو جذاب باشد.

طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو

در حال حاضر استفاده از موبایل برای جستجو در اینترنت رو به افزایش است. به همین دلیل طراحی سایت برای باز شدن در دستگاه هایی غیر از کامپوتر، مثل تبلت و موبایل یک مزیت در نظر گرفته می شود. بهتر است برای طراحی سایت برای موبایل، از طراحی واکنشگرا استفاده کنید.

 

مطالعه بیشتر:

اهمیت دیجیتال مارکتینگ در طراحی سایت

لینک دهی داخلی

استفاده از لینک های داخلی در میان متن، علاوه بر اینکه باعث می شود کاربر زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند، او را به صفحه دیگری از سایت شما راهنمایی می کند و بازدید از صفحات را بالا می برد. این موضوع باعث توجه گوگل به سایت شما و پیشنهاد سایت به کاربران در سطح بالاتری می شود.

لینک دهی خارجی

سعی کنید صفحات اینترنتی خود را به سایت های معتبر که رنکینگ بالایی دارند، لینک بزنید تا اعتبار شما نزد گوگل بالاتر برود. با این کار به گوگل می فهمانید که موضوع محتوای شما چیست و از چه کیفیتی برخوردار است. سعی کنید از دو لینک خروجی استفاده کنید. این امر در اهمیت سئو داخلی تاثیر گذار است.

 

بهینه سازی تصاویر

استفاده از تصاویر مناسب و جذاب باعث جلب توجه کاربر می شود. اما به غیر از اینکه از تصاویر استفاده می کنید، بهینه سازی آن ها نیز مهم است. پس سعی کنید حداقل در نام یکی از تصاویر از کلمه کلیدی استفاده کنید. نکته دیگر اینکه alt تصویر را خالی نگذارید. حتما در توضیحات alt از کلمه کلیدی استفاده کنید.

سرعت سایت

مسلماً سرعت پایین لود شدن سایت، باعث خستگی کاربر و خروج از صفحه شما می شود، درحالی‌که این موضوع برای گوگل بسیار مهم است. سعی کنید با استفاده از برخی تکنیک ها مثل فشرده کردن تصاویر و یا تغییر هاستینگ سرعت سایت را بالا ببرید. برای اطلاع از سرعت بارگذاری سایت می توانید از سایت های خاصی که برای این کار طراحی شده اند، مثل pingdom استفاده کنید.

 

افزایش دوئل تایم

دوئل تایم یا Dwell time میزان زمانی است که از اولین کلیک تا خروج از سایت، کاربر در سایت شما وقت می گذراند. هرچقدر این زمان بیشتر باشد، گوگل نتیجه می گیرد که سایت شما از جذابیت و کیفیت لازم برخوردار است. می توانید با تولید محتواهای طولانی، زمان حضور کاربر در سایت خود را افزایش دهید.

اشتراک گذاری در شبکه های مجازی

بهتر است از دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های مجازی پرطرفدار مثل اینستاگرام، تلگرام و … استفاده کنید. صرف انجام این کار برای رنکینگ شما در گوگل تأثیری ندارد، ولی موجب دیده شدن بیشتر سایت شما می شود و افزایش بازدیدها برای گوگل مهم است. سعی کنید دکمه های اشتراک گذاری را به گونه ای استفاده کنید که برای کاربر جذاب و مشخص باشد.

 

نتیجه گیری

هرگز سئو داخلی را نادیده نگیرید. تمام فعالیت هایی که انجام می دهید تا یک محتوای جذاب را تولید کنید بدون در نظر گرفتن سئو داخلی اثری نخواهد داشت. اگر می خواهید که گوگل شما را به عنوان یک سایت با کیفیت و جذاب به کاربران معرفی کند، بدون توجه به اینکه سئو داخلی چیست؟، غیرممکن است. برای این کار از افراد متخصص و با تجربه استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

مقاله ای که با نام سئو داخلی چیست؟ مطالعه نمودید، از منابع مرجع مانند این لینک ترجمه شده است.

 

به ما امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 14 =